Buna ziua,sunt un tanar de 25 de ani,casatorit de aproape de ani,cu un copil de aproape 2ani,am aflat ca sotia ma inseala si nu vrea sa mai continuam chiar daca as ierta-o,cred ca vom ajunge la un divort curand,as vrea sa stiu as putea sa obtin eu copilul?sau ce conditii ar trebui sa indeplineasca fiecare?eu lucrez am salariul mai mare,am locuinta proprietate personala,ea sta la parinti acum de cateva zile,lucreaza de 1luna si ea.Inca ceva ce ma roade ar mai fi o problema,eu am scos niste bani din banca am 2 carduri si sunt pe numele meudar cand le-am facut au cerut si buletinul sotiei chiar daca nu avea nici un venit,banii i-am folosit in familie ea nu a lucrat timp de 1an si 8luni si ne-am descurcat cam greu,voi fi nevoit sa le platesc eu singur datoriile?va multumesc
Buna seara!
De regula copiii ,la o varsta atat de frageda, sunt dati spre crestere si educatie mamei.Doar , prin exceptie, daca mama este denaturata, daca nu are o locuinta sau un venit stabil, doar atunci un tata are sanse sa obtina custodia copilului.
Daca sotia are o relatie extraconjugala, asta nu inseamna ca este denaturata, poate ca mariajul dv nu mai putea fi salvat si atunci s'a agatat de altcineva ptr a'si reface viata.
Daca lucreaza doar de 1 luna, asta nu inseamna ca nu are un venit stabil.
Daca sta la mama ei,deci la bunica materna a copilului, asta nu inseamna ca nu are unde locui.
In concluzie, aveti slabe sanse de castig, dar asta nu inseamna ca nu puteti incerca. In ideea asta, multa bafta!