avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut buletinul în stare de urgență, ce fac?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut buletinul în stare de urgență, ce fac?

Mi am pierdut buletinul, l am căutat peste tot, nu e, nu l mai găsesc. Am doar o copie, atât. Ce fac, și cum evit amenzile în stare de urgență?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:22, 1 Mai 2020
Buna seara,
Mergeti la SPCLEP si va faceti altul!
Pana atunci sa aveti alt act cu fotografie la dumneavoastra!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2020
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Multumesc frumos, domnul Kiritescu !
In alta ordine de idei, este ok daca am copie si sunt oprit de Politie, acm cand este stare de urgenta?
Am permisul cu o poza recenta, deci e ok
Mergeti la serviciul de evidenta si solicitati un nou act de identitate. Acesta se elibereaza chiar daca este stare de urgenta. In cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pierdute LUPEA MARIA LUPEA MARIA mi-am pierdut astazi actele-buletin de indentitate,permis auto,talon masina...care este primul pas? si apoi?? multumesc (vezi toată discuția)
Daca mi-am pierdut buletinul ce trebuie sa fac? newmanq newmanq Buna, Azi am constatat ca nu mai imi gasesc buletinul, l-am cautat in toata casa si nu dau de el. Ce trebuie sa fac pentru a face un nou buletin? Ce acte am ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut dubstep dubstep Buna ziua ! Daca mi-am pierdut buletinul , cand m-a duc s-a il fac din nou , trebuie s-a platesc vreo amenda ceva ? Multi zic ca nu , altii ca da .. numai ... (vezi toată discuția)