avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cazier judiciar PF și PJ (valab, emitere și ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cazier judiciar PF și PJ (valab, emitere și ridicare)

Buna,
O chestiune va rog sa ma ajutati, avem un cazier judiciar pe persoana fizica și juridică ce expira pe 05 Mai 2020.
Având în vedere situația actuala mi-aș dori emiterea și ridicarea sa fie doar online. Care e procedura acuma?
Va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: adrian87n , utilizator 20:25, 21 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decretul 240/2020
Art. 18. - Se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe durata stării de urgență.

Valabilitatea documentelor emise de Inspectoratul General al Poliţiei Române, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, respectiv de serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor aflate în coordonarea metodologică a MAI, Inspectoratului General pentru Imigrări se prelungeşte până la încetarea stării de urgenţă şi sunt recunoscute de autorităţi pe teritoriul României.
[ link extern ]
Va multumesc din suflet pentru ajutor, conteaza foarte mult, deoarece prin aceasta rezolvare nu mai trebuie sa merg de acasa la politie pentru acest document. Multumesc din suflet pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie circulatie provizorie expirata dupa starea de urgenta eduarddragomir eduarddragomir Daca autorizatia de circulatie provizorie a expirat imediat dupa incetarea starii de urgenta, mai exact pe 20 mai 2020, mai pot circula cu masina inca 90 de ... (vezi toată discuția)
Declaratia danielharaga danielharaga Buna ziua, Ajutati-ma , va rog cu un raspuns... Luni sunt programat online sa-mi schimb permisul de conducere Ce bifez in declaratia pe propria raspundere ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Damcri Damcri Dacă permisul de conducere îmi expira pe 1 aprilie 2020 iar programările pentru vizita medicala s-au anulat toate din cauza covid-19 pot sa ma bazez pe ... (vezi toată discuția)