avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tinichigerie la negru in curtea vecina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tinichigerie la negru in curtea vecina

Buna ziua,
Ce pot face daca cei din curtea de langa mine au un garaj de tinichigerie neinregistrat si bocane toata ziua reparand diverse "pentru prieteni". Cui ma pot adresa? Stau la casa dar nu pot folosi curtea din cauza galagiei.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:17, 24 Aprilie 2020
Puteti sesiza in scris, primaria - directia taxe si impozite si ANAF (pentru taxe si impozite), DJSP (pentru zgomot), Agentia teritoriala de mediu (pentru poluare). ITM (pentru munca la negru) cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare activitate control service auto neautorizat la onrc smara_1009 smara_1009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare: Ce autoritate sau instituție publica are atributiuni de constatare, control și ... (vezi toată discuția)
Atelier auto clandestin Adi Lungu Adi Lungu Salutare! Un vecin și-a deschis un atelier auto în propria curte, unde are destui clienți. Din această cauză deranjează, din cauza zgomotului, etc. Se ... (vezi toată discuția)
Important!!!am un vecin care are atelier de sudura și de vopsit in curte,care ... Elena Pantescu Elena Pantescu Am un vecin care atelier de sudura și de vopsit in curte,care mă intoxica de fum,miros de diluant și mult zgomot.Ce trebuie sa fac,cui și cum să mă ... (vezi toată discuția)