Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Certificat albastru sau galben
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Certificat albastru sau galben

Buna ziua as dorii sa stiu daca ma incadrez pentru obtinerea unui astfel de certificat am o firma de transport care din cauza acestei situatii nu mai sunt curse la acelasi nivel mentionez ca in luna martie nu mi a scazut incasarile
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 20:08, 5 Mai 2020

Buna ziua,

Toți operatorii economici a căror activitate este afectată de pandemia de SARS-CoV-2 pot solicita CSU, după cum urmează:

TIP 1 (ALBASTRU) – eliberat în baza declarației pe propria răspundere ce poate fi descărcată de pe platforma prevenire.gov.ro, din care rezultă întreruperea totală sau parțială a activității, ca urmare a efectelor deciziilor emise de autoritățile publice competente, potrivit legii, în perioada stării de urgență;

TIP 2 (GALBEN) – eliberat în baza declarației pe propria răspundere ce poate fi descărcată de pe platforma prevenire.gov.ro, din care rezultă înregistrarea unei diminuări a încasărilor/veniturilor în luna martie 2020 cu un procent de minimum 25% faţă de media încasărilor/veniturilor din perioada ianuarie-februarie 2020.

Se pare ca va incadrati la TIP 1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de urgenta galben Corina Adam Corina Adam Certificatul de urgenta galben se emite pt scaderea cu 25% a incasarilor sau 25% a cifrei de afaceri (a ceea ce s-a facturat)? (vezi toată discuția)
Veniturile inregistrate de pfa in anul 2020 , primite ca si indemnizatie ... dinamo2010 dinamo2010 Veniturile inregistrate de PFA in anul 2020 , primite ca si indemnizatie in urma OUG 30/2020, ca urmare a intreruperii activitatii determinate de efectele ... (vezi toată discuția)
Csu genigeni genigeni Buna ziua, In luna aprilie a scazut la scoietatea un de lucrez CA cu 50 procente insa nu pot obtine amanarea la plata unor furnizor intrucat nu am ... (vezi toată discuția)