avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Certificat albastru sau galben
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Certificat albastru sau galben

Buna ziua as dorii sa stiu daca ma incadrez pentru obtinerea unui astfel de certificat am o firma de transport care din cauza acestei situatii nu mai sunt curse la acelasi nivel mentionez ca in luna martie nu mi a scazut incasarile
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 20:08, 5 Mai 2020

Buna ziua,

Toți operatorii economici a căror activitate este afectată de pandemia de SARS-CoV-2 pot solicita CSU, după cum urmează:

TIP 1 (ALBASTRU) – eliberat în baza declarației pe propria răspundere ce poate fi descărcată de pe platforma prevenire.gov.ro, din care rezultă întreruperea totală sau parțială a activității, ca urmare a efectelor deciziilor emise de autoritățile publice competente, potrivit legii, în perioada stării de urgență;

TIP 2 (GALBEN) – eliberat în baza declarației pe propria răspundere ce poate fi descărcată de pe platforma prevenire.gov.ro, din care rezultă înregistrarea unei diminuări a încasărilor/veniturilor în luna martie 2020 cu un procent de minimum 25% faţă de media încasărilor/veniturilor din perioada ianuarie-februarie 2020.

Se pare ca va incadrati la TIP 1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de urgenta galben Corina Adam Corina Adam Certificatul de urgenta galben se emite pt scaderea cu 25% a incasarilor sau 25% a cifrei de afaceri (a ceea ce s-a facturat)? (vezi toată discuția)
Csu genigeni genigeni Buna ziua, In luna aprilie a scazut la scoietatea un de lucrez CA cu 50 procente insa nu pot obtine amanarea la plata unor furnizor intrucat nu am ... (vezi toată discuția)
Veniturile inregistrate de pfa in anul 2020 , primite ca si indemnizatie ... dinamo2010 dinamo2010 Veniturile inregistrate de PFA in anul 2020 , primite ca si indemnizatie in urma OUG 30/2020, ca urmare a intreruperii activitatii determinate de efectele ... (vezi toată discuția)