avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Greseli in cartea de munca.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Greseli in cartea de munca.

In cartea de munca salarul de incadrare nu e trecut,mai mult 2 ani de zile e trecut salarul din dispozitie de repartizare,desi salarul a crescut in fiecare an . Pasi de urmat legali pt corectarea erorilor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 13 Mai 2020
Despre ce perioada este vorba ?
1978-1984 s-a zis ca ce e scris in cartea de munca e ..sfant../ am adeverinta de unde am lucrat dar nu stiu ce se va face si nu e corect,mai ales ca am lucrat la stat.Cu multumiri!
Ati depus acea adeverinta la Casa de Pensii ?

Daca da, ce vi s-a spus daca nu au luat-o in calcul?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare dodoambra dodoambra Buna ziua, Am 62 de ani inpliniti in octombrie 2013 (nascut in 1951) Sunt angajat din 1977 septembrie ca inginer. Repartitia am avut-o la o intreprindere cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare lungionut lungionut In cartea de munca nu e trecut retributia 1 an de zile,eu stiu ca salarul era 1570lei/in 1978 Daca aduc adeverinta / sau se calculeaza cu salar mediu ,care ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca florin40 florin40 am primit cartea de munca si pe ultima pagina scrie incetat activitate conform art.55,57 vreau sa imi spuneti ce inseamna acest lucru si daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)