avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Respectarea ordinii si linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Respectarea ordinii si linistii publice

Revin cu o intrebare.. un magazin alimentar permite clientilor sa-si consume produsele cumparate chiar in fata magazinului, dar in urma plangerilor vecinilor isi trimit clientii cu 5 metri mai incolo... exista vreo distanta minima stipulata in lege pe care astfel de magazine sa o respecte in a nu-i lasa pe clienti sa stea ca la terasa?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:08, 13 Mai 2020
chiar daca ar exista o reglementare, ea s-ar putea aplica doar daca terenul din jurul magazinului ar fi proprietatea acestuia. daca va deranjeaza, puteti reclama la politia locala. consumul bauturilor alcoolice e interzis, de ex.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumul de alcool în fața magazinului alimentar Ioana Dengel Ioana Dengel Bună ziua! La parterul blocului avem un magazin alimentar care bineînțeles vinde și băuturi alcoolice care se consumă în fața acestuia, respectiv în ... (vezi toată discuția)
Ajutooor va rog cristache paula cristache paula BUNA AM SI EU O PROBLEMA AM UN MAGAZIN LA TARA,MAGAZIN ALIMENTAR SI COMERCIALIZEZ PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE,PANA AICI TOATE BUNE SI FRUMOASE DAR ... (vezi toată discuția)
Magazin unde nu se respecta reguli elementare sociale valer_valy valer_valy Buna ziua! As dori sa aflu daca poate cinava sa ma informeze, referitor la un magazin alimentar dintr-o localitate rurala ... Aici nu se respecta cele mai ... (vezi toată discuția)