avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cod lege recuperare bani sejur Bulgaria
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cod lege recuperare bani sejur Bulgaria

Rog dacă mi se poate oferi un cod de lege prin care îmi pot cere banii înapoi pentru un sejur în Bulgaria. Cei de la agenție ma tot mint cum că s-au deschis granițele și sejurul este activ însă cei de la DSP infirmă acest lucru și recomanda sa îmi cer banii înapoi dacă am temeri. Doresc un cod de lege pentru a fi cu temele făcute când ma duc la agenția de turism. Vă mulțumesc!
Nu exista termenul cod de lege ,exista legi articole de lege sau coduri de ex codul civil,codul penal.etc.Articole magice scoase din joben nu va ajuta cu.nimic sa nu credeti ca o sa cada pe spate reprezentanții agenției ca dvs stiti nr unei legi.Problemele de acest gen se rezolva făcând o notificare in scris redactată de un avocat,analizând clauzele contractului încheiat cu agenția de turism de către un av,făcând o sesizare în scris către ANPC etc..Depinde de data la care era programat concediul,de clauzele cuprinse in contract.Marea majoritate a agențiilor vin cu diverse variante teprogramate.concediu la o dată ulterioară,oferirea unor vouchere care pot sa fie folosite în cadrul.agentiei
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume platite agentiei de turism fara a beneficia de serviciile contractate enesabin enesabin Rezumat situatie: - cumparat sejur (cazare+demipensiune+transport); - agentia de turism a intocmit 2 contracte(unul pentru cazare/demipensiune, altul pentru ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)
Sejur ratat de revelion 2023 mihaic99 mihaic99 Buna ziua, In urma unui sejur ratat de Revelion 2023 cu o mare companie de turism, avem toate motivele sa ne cerem banii inapoi si daune morale in cuantum de ... (vezi toată discuția)