avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solicitare angajator in timpul concediului medical al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solicitare angajator in timpul concediului medical al angajatului

Sunt angajat al unei companii din noiembrie 2001. Incepand cu 25.06.2009 ca urmare a unui infarct miocardic am fost pana in prezent in concediu medical. In acesta perioada am fost operat pe cord deschis, iar acum sunt in perioada de refacere. Saptamana trecuta, cand am predat concediul medical mi s-a solicitat de catre conducerea societatii completarea unui chestionar privind activitatea mea anterior momentului 25.06.2009. Acest chestionar nu este semnat de conducerea societatii, dar mie mi s-a solicitat sa-l completez si sa-l semnez. Precizez ca am raspuns in scris la aceste intrebari, dar acum mi se solicita detalierea unor aspecte din intrebarile initiale. Va rog sa-mi spuneti daca este corect ceea ce mi se solicita.
Cel mai recent răspuns: Lungu Vasile , utilizator 12:36, 15 Decembrie 2009
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chestionarul vi s-a dat doar dvs. sau a fost distribuit tuturor salariatilor,la ce se refereau intrebarile?Acesta a fost nominalizat?

Pentru structura decizionala si luarea unor masuri de imbunatatire a relatiilor si a sistemului de comunicare,angajatorul poate face sondaje,poate distribui chestionare,etc dar care nu au legatura cu salariatul, nu se semneaza,este un punct de vedere al persoanei chestionate.
Chestionarul a fost intocmit de o comisie de analiza a modului de colaborare a companiei cu un client al acesteia si imi era adresat in sensul " Catre Domnul Vasile Lungu".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prospectare piata DAINITZA DAINITZA Ma poate ajuta cineva cu un raport de prospectare piata. As dori numai un model pentru un produs, daca se poate. Va multumesc (vezi toată discuția)
Asigurarile de viata little_angel1151 little_angel1151 A-si dori sa stiudaca mai pot sa obtin suma asigurata in caz de deces a tatalui meu care a decedat in ian 2008 si a avut o polita incheiata UN-LINK incheiat ... (vezi toată discuția)
Cercetare angajat ssiimm ssiimm Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta urgent cu o opinie ref la situatia mea. Sunt angajata in functie de conducere intr-o companie. De la un timp s-au facut ... (vezi toată discuția)