avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva suplimentar in urma controlului
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva suplimentar in urma controlului

la o societate agricola, in urma controlului , s-a stabilit o productie mai mare fata de cea inregistrata , s-a calculat tva suplimentar. dar organul de control cere nota de inregistrare in contabilitate a veniturilor constatate suplimentar . cum facem acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Inreg contabile in urma controlului fiscal CRISTYNA CRISTYNA Buna ziua. Am si eu o problema care imi da batai de cap de cateva zile. Am avut un control fiscal la firma la care lucrez si in urma controluli s-a constatat ... (vezi toată discuția)
Contabilizarea diferentelor de impozit profit si tva stabilite de organele de control Kolea41 Kolea41 buna seara , va rog un raspuns la intrebarea : cum se contabilizeaza diferentele stabilite -in plus bine-nteles -de catre organele de control financiar.. la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare venituri suplimentare dupa un control fiscal margele margele Buna ziua, va solicit si eu un mic ajutor. Am avut un control de la Finante in urma caruia ni s-au stabilit niste venituri suplimentare din vanzari de marfuri, ... (vezi toată discuția)