avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul nu ma lasa sa îmi vand terenul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul nu ma lasa sa îmi vand terenul

Am un teren de vanzare de peste 1000mp, zona super liniștita, nu sunt probleme absolut deloc, dar de fiecare data când posibili cumpărători se duc in zona, cel puțin unul din vecini se baga și le spune ca e zona super nasoala, ca pământul tine apa sau diverse minciuni. Ce as putea sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 23:48, 3 Iunie 2020
Puteti sa efectuati o expertiza agricola extrajudiciara care sa lamureasca problematica zonei, a inundarii si alte chestiuni daca sunt.
Raportul de expertiza va fi de natura sa convinga orice cumparator ca ce spune vecinul este neadevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportul de expertiza a fost falsificat dogarudobra dogarudobra atat concluziile cat si 3 din cele 5 planuri parcelare intocmite de exp nu corespund intre ele acesta nu s-a folosit de schitele depuse la dosar, ci a depus ... (vezi toată discuția)
Reclamatii repetate din partea unor vecinii rau-voitori. ContSters222880 ContSters222880 Buna ziua Am si eu o problema cu niste vecinii de pe strada pe care nu stiu cum sa o mai rezolv. Am cumparat o casa intr-o zona cunoscuta insa de cand m-am ... (vezi toată discuția)
Utilitati contractate de un vecin kalyma kalyma buna ziua anul trecut am cumparat un teren. pacela pe care am cumparat-o eu face parte dintr-un ha care a afost teren agricol, apoi a fost bagat in ... (vezi toată discuția)