avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcool . Anulare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcool . Anulare permis

In 2016 am am fost surprins beat la volan.
Peste 0.80.
Dupa 3 ani si cateva luni a veni un rechizitoriu in care imi sant aduse la cunostinta ca dosarul meu va fi trimis in instanta si ca am 500 lei cheltuieli judecata(in baza art 274 alin 1).
Sant trimis in judecata in baza art.336 alin 1.
Nu imi permit avocat.
Stie cineva la ce ma pot astepta,sau ce se poate face in asfel de situatii?

Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 23:43, 3 Iunie 2020
In functie de circumstantele savarsirii faptei, de pozitia procesuala si circumstantele dvs personale, va puteti astepta la o pedeapsa cu inchisoarea intre 1 si 3 ani inchisoare cu suspendare (cel mai probabil) sau cu executare si anularea permisului de conducere.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan! cristi0512 cristi0512 Socrul meu a fost surprins la volanul autoturismului avand o alcoolemie in aerul expirat de 0.98 , a fost dus ulterior pentru recoltarea probelor biologice ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis de conducere helene alexia helene alexia Prietenului meu in anul 2016 a facut un accident si ia luat permisul de conducere sa judecat pentru acel accident si urma sai dea permisul inapoi ca lau gasit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .as dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa primesc pt ... hjkskksnsn hjkskksnsn Buna ziua .As dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa primesc pt conducere fara permis si alcoolemia de 1.50 in sange si 0.80 in drager nu am alte antecedente ... (vezi toată discuția)