avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... mai pot solicita repunerea in termen?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

mai pot solicita repunerea in termen?

Buna ziua,
Am primit o contestatie la executare, dar eu nu eram in localitatea de domiciliu. Am aflat de aceasta contestatie de la admnistartora ulterior, insa nu a vrut sa deschida plicul ci mi-a spus ca este de la executorul respectiv si datele lui de pe plic.Am luat legatura cu executorul, am primit la o data ulterioara pe email actele. Am depus contestatie insa nu am trecut ca doresc si repunerea in termen. Am primit intampinarea si doresc sa trimit raspuns. As dori sa stiu insa daca in acest caz mai pot solicita repunerea intermen sau se respinge ca tardiv. Raportat la data de pe plic ( administratora nu a stiut sa-mi zica ce data era pe el) am depus contestatia peste termenul de 15 zile, raportat la emailul primit de la executor sunt in termen. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 17:14, 4 Iunie 2020
Cererea de chemare in judecata se poate modifica pana la primul termen de judecata.
Daca va aflati inainte de primul termen, se poate solicita repunerea in termen printr.o cerere modificatoare a contestatiei.
Cererea de repunere in termen va trebui dovedita: inscrisuri, martori din care sa rezulte ca erati plecat din localitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate contestatie executare silita Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am depus o contestatie la executare, insa dupa termenul de 15 zile.Problema este ca eu nu am fost acasa si am fost anuntata de administratora ca am ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare silită nefinalizat. cum se explică o nouă somație de executare cu o zi înainte de pronunțarea sentinței? are rost să fac o nouă contestație? Notsure Notsure Buna seara! am si eu un caz de executare silita din partea recuperatorilor de credite, mai exact poprire pe salariu. am facut contestatie invocand ... (vezi toată discuția)
Intampinare sau concluzii? nitmar nitmar am castigat o contestatie la executare impotriva AFP. Sentinta a fost comunicata in august 2010, AFP a depus cerere de recurs in termen,dar nu l-a motivat nici ... (vezi toată discuția)