avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada circulație
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada circulație

Buna seara. Revin cu o intrebare: in data de 19 nov 2019 am produs un accident rutier in care s-a soldat cu decesul unei victime din vina mea. Din acea dată permisul mi-a fost suspendat eliberandu-mi-se dovada 15 zile. După aceste zile am facut cerere de prelungire a dovezii fiindu-mi-se respinsă. Au trecut peste 6 luni de la aceea data. Ce șanse am daca fac cerere, din nou, pentru prelungire dovada de circulație? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Rssjrr , utilizator 00:11, 11 Iunie 2020
Pe perioada soluționării cauzei exercitarea dreptului de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice vă este suspendat.
ing. Ioan Ciobanu
Trebuia sa fi apelat la avocat in cele 15 zile.
Acum nu par sa mai existe sanse.
Stiu alte persoane cu fapte mult mai grave care inca au dovada... la mine au trecut peste 6 luni si nu s-a intamplat nimic. Nu pot face ceva pentru a grăbi procedeele ? Multumesc
Persoanele la care ati facut referire au apelat la avocat.
Multi nu inteleg ca rolul avocatului este inca foarte important desi se tot incearca minimalizarea sa.
Dar dacă fac cerere cu ajutorul avocatului ? Exista vreo sansa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular In data de 2.08.2007 am fost implicat intr-un accident de circulatie, soldat cu o victima-peste 60 zile ingrijiri medico legale. De la acea data organele de ... (vezi toată discuția)
Dovada expirata Christiano Christiano Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada Tommy95 Tommy95 Buna ziua , in seara asta am fost oprit de doi domni politisti care mi au luat permisul pentru ca am trecut pe rosu , as dori si eu ce pot face ca pot prelungi ... (vezi toată discuția)