Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Masina cu vicii ascunse de vanzator

Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost lovita,intretinerea nu a fost facuta cum trebuie, vanzatorul negand tot, mai pot face ceva, multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: robo , utilizator 15:47, 17 Iunie 2020
Puteti formula fie o actiune estimatorie (pentru a se diminua pretul vanzarii), fie o actiune redhibitorie (urmarind rezoluțiunea vânzării), ambele fondate pe viciul ascuns al
bunului!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati achizitionat vehiculul fara verificare tehnica in unitate autorizata,va fi greu sa demonstrati existenta defectiunilor la momentul achizitiei auto
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Există o mare probabilitte ca în cursul rulajului autoturismului să mai descoperiți și alte vicii care nu se puteau depista nici la o verificare amănunțită la service.
ing. Ioan Ciobanu
Multumesc frumos tuturor pentru raspuns.
Am inteles, data viitoare o sa fiu mai atent!

Intervin in discutie:
Exista vreo cale cat de cat sigura sa te protejezi de aceste vicii la momentul cumpararii?
Ce ati recomanda?

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi pot recupera banii? Ionut245 Ionut245 Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o ... (vezi toată discuția)