avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restituire bani banchet
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restituire bani banchet

Buna ziua! Clasa mea a platit 3 transe din suma pentru banchet in valoare de 350 de lei. Mai urma sa achitam o transa de 100 de lei. Avand in vedere situatia cu pandemia de coronavirus banchetul nu s-a mai tinut la data stabilita. Noi dorim sa ne recuperam banii, insa, organizatorul nu vrea sa ni restituie deoarece ne-a spus ca a cumparat deja majoritatea lucrurilor pentru banchet. L-am rugat sa ne arate o factura cum ca a cumparat acele produse si chitanta cum ca noi am platit acea suma dar de cateva zile ne tot amana. Suntem de acord sa platim banii pe robe si albumul clasei care ar fi in valoare de aproximativ 150 de lei, dar restul banilor vrem sa-i primim inapoi. Putem obtine banii inapoi
Cel mai recent răspuns: toma26 , utilizator 10:15, 19 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,
Verificati ce scrie în contract referitor la acest aspect și, după analiza, puteți începe prin a-l notifica în scris.
Multumesc pentru rapsuns! Eu nu stiu daca exista vreun contract... eu sunt un simplu elev. Reprezentantul clasei care tine legatura cu el nu vrea sa ne ajute sa obtinem contractul, iar cand i-am cerut chitanta ne-a trimis o foaie de hartie rupta cu suma de bani pe care am platit-o scrisa cu creionul...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic ar trebui sa existe acest contact.
Mă gândesc la varianta prin care sa desemnați un reprezentant al clasei sau a grupului de persoane care doreste restituirea banilor care sa vorbească în numele dvs și ridicați problema și în fata profesorului îndrumător al dvs. (diriginte).
Reprezentantul clasei ar trebui sa va pună la dispoziție contractul având în vedere acțiunea pe care dvs. o doriți.
Discutati cu dirigintele,un profesor unul dintre părinți cate sa contacteze firma respectiva /organizatorul și care să solicite restituirea sumei achitate.
Va mulțumesc pentru raspuns. Voi incerca sa discut cu diriginta si directorul sa vedem ce putem face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani emilia2005 emilia2005 Bună ziua, as dori un răspuns în legătură cu situația în care doresc sa îmi recuperez banii plătiți pentru un eveniment(banchet copil)care nu se mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.aș dori să mă lămuriți și pe mine vis-a vis ... zapa zapa Bună ziua.Aș dori să mă lămuriți și pe mine vis-a vis de situația pe care urmeaza să v-o descriu:fiul meu este elev in clasa a 8-a.Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Organizare banchet lilly_n01 lilly_n01 As dori sa aflu prin amabilitatea dumneavoastra daca pot fi delegata ca persoana fizica de catre un grup de elevi in vederea organizarii banchetului( ... (vezi toată discuția)