avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare bani de la asigurator !
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare bani de la asigurator !

Buna ziua . Fratele meu a fost lovit de un participant in trafic neacordandu-i prioritate ,problema lui nu este aici ,problema este cu cei de la servici auto ,dansi ii fac masina dar pe cheltuiala lui urmand sa-si recupereze bani de la asigurator euroins , ceea ce ii se pare absurd in loc sa-si recupereze service auto de la asigurator! Un sfat imi puteti da pentru a recupera bani . Nu stiu daca m-am facut inteles ! Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: codrutz2007 , utilizator 11:09, 26 Iunie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca fratele dvs. avea asigurare obligatorie valabila, atunci service-ul auto trebuie sa recupereze contravaloarea reparatiilor de la asigurator.
Daca are astfel de probleme cu unitatea de reparatii auto, sa caute o alta unitate!!!
Daca asiguratorul refuza sa plateasca este o problema pe care trebuie sa o rezolve, pe cale juridica, service-ul cu asiguratorul.
Multumesc frumos ! O zi buna .
“Daca fratele dvs. avea asigurare obligatorie valabila, atunci service-ul auto trebuie sa recupereze contravaloarea reparatiilor de la asigurator. “
Greșita explicație!
1. Nu are treaba RCA. ul păgubitului
2 Sunt service-uri care nu au decontare directa si atunci aveti de ales:
a).sa plătiți din buzunar reparația si in 30 de zile de la depunerea actelor la asigurator primiți banii;
b). căutați un service care are decontare directa cu asiguratorul;
PS eu am ales prima varianta si a fost ok.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2020
Marius Emil, utilizator
Domnule Emil explicatia gresita o dai dumneata.Service-ul ce nu are colaborare directa cu asiguratorul face niste lucrari de mantuiala si dubioase.Corect este sa caute un service ce colaboreaza cu asigurarea.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


danyel4269 a scris:

Service-ul ce nu are colaborare directa cu asiguratorul face niste lucrari de mantuiala si dubioase


Dati-mi voie sa va contrazic, nu orice service bun are relatii contractuale cu orice asigurator. Mai ales cu cei care au un istoric de rau platnici, etc. Si euroins nu au un istoric foarte bun pe daune.

Alte discuții în legătură

Accident rutier fara victime! buna ziua! as avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei ... craiova3 craiova3 Buna ziua! As avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei întâmplări nefericite de care am avut parte în seara zilei de marți, 31.08.2021, ... (vezi toată discuția)
Dilema despagubire rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Astazi am fost la un centru de daune, unde un constatator Euroins mi-a constatat daunele/avariile spatelui masinii mele, dupa ce am fost lovit in ... (vezi toată discuția)
Despagubire deviz rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia este in felul urmator: am de reparat avariile spate ale masinii, pe asigurarea celui care m-a lovit (Euroins). Mi-am ales singur ... (vezi toată discuția)