Buna ziua . Fratele meu a fost lovit de un participant in trafic neacordandu-i prioritate ,problema lui nu este aici ,problema este cu cei de la servici auto ,dansi ii fac masina dar pe cheltuiala lui urmand sa-si recupereze bani de la asigurator euroins , ceea ce ii se pare absurd in loc sa-si recupereze service auto de la asigurator! Un sfat imi puteti da pentru a recupera bani . Nu stiu daca m-am facut inteles ! Va multumesc frumos !
Buna ziua,
Daca fratele dvs. avea asigurare obligatorie valabila, atunci service-ul auto trebuie sa recupereze contravaloarea reparatiilor de la asigurator.
Daca are astfel de probleme cu unitatea de reparatii auto, sa caute o alta unitate!!!
Daca asiguratorul refuza sa plateasca este o problema pe care trebuie sa o rezolve, pe cale juridica, service-ul cu asiguratorul.
“Daca fratele dvs. avea asigurare obligatorie valabila, atunci service-ul auto trebuie sa recupereze contravaloarea reparatiilor de la asigurator. “
Greșita explicație!
1. Nu are treaba RCA. ul păgubitului
2 Sunt service-uri care nu au decontare directa si atunci aveti de ales:
a).sa plătiți din buzunar reparația si in 30 de zile de la depunerea actelor la asigurator primiți banii;
b). căutați un service care are decontare directa cu asiguratorul;
PS eu am ales prima varianta si a fost ok.
Domnule Emil explicatia gresita o dai dumneata.Service-ul ce nu are colaborare directa cu asiguratorul face niste lucrari de mantuiala si dubioase.Corect este sa caute un service ce colaboreaza cu asigurarea.
pop_m
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
danyel4269 a scris:
Service-ul ce nu are colaborare directa cu asiguratorul face niste lucrari de mantuiala si dubioase
Dati-mi voie sa va contrazic, nu orice service bun are relatii contractuale cu orice asigurator. Mai ales cu cei care au un istoric de rau platnici, etc. Si euroins nu au un istoric foarte bun pe daune.