avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare bani de la asigurator !
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare bani de la asigurator !

Buna ziua . Fratele meu a fost lovit de un participant in trafic neacordandu-i prioritate ,problema lui nu este aici ,problema este cu cei de la servici auto ,dansi ii fac masina dar pe cheltuiala lui urmand sa-si recupereze bani de la asigurator euroins , ceea ce ii se pare absurd in loc sa-si recupereze service auto de la asigurator! Un sfat imi puteti da pentru a recupera bani . Nu stiu daca m-am facut inteles ! Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: codrutz2007 , utilizator 11:09, 26 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In Romania, cel mai bun istoric il au cei care va iau banii, nu cei care trebuie sa va dea bani...
Va multumesc tuturor !
}n general service-urile serioase se feresc să încheie contracte de colaborare cu societățile de asigurare din 2 motive:
- societățile de asigurare nu plătesc la timp contravaloarea reparațiilor efectuate
- societățile de asigurare nu sunt de acord cu valoarea devizului de reparație întocmit de service.
Service-ul este o unitate prestatoare de servicii, Service-ul nu are nicio calitate în litigiul dintre păgubit (beneficiarul despăgubirii) și societatea de asigurare (plătitorul despăgubirii). Având în vedere cele arătate mai înainte este de înțeles metoda aplicată de service pentru ca să nu rămână cu lucrarea neplîtită total sau parțial.
ing. Ioan Ciobanu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatile de asigurari nu sunt de acord cu valoarea devizului de reparație întocmit de service in general, ca politica de firma. Sunt de acord doar sa le platiti asigurarea, sunt specializati pe incasari, nu pentru plati. Ei probabil isi cumpara iahturi / masini / *afectiune*, iar noi umblam de colo-colo. Sau credeati/sperati ca este altfel ? A... si mai este un aspect - este obligatoriu, prin lege, sa hraniti aceste guri hulpave.
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
sadrian, utilizator
Buna dimineata ,
Fratele meu a rezolvat fara sa plateasca sau sa recupereze vreun ban in instanta . Va ascultat sfatul a cautat alt service ,miercuri a dus-o , si astazi a ridicat masina fara probleme ! Va multumesc tuturor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier fara victime! buna ziua! as avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei ... craiova3 craiova3 Buna ziua! As avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei întâmplări nefericite de care am avut parte în seara zilei de marți, 31.08.2021, ... (vezi toată discuția)
Dilema despagubire rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Astazi am fost la un centru de daune, unde un constatator Euroins mi-a constatat daunele/avariile spatelui masinii mele, dupa ce am fost lovit in ... (vezi toată discuția)
Despagubire deviz rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia este in felul urmator: am de reparat avariile spate ale masinii, pe asigurarea celui care m-a lovit (Euroins). Mi-am ales singur ... (vezi toată discuția)