avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize magazin online

Salutare. Urmeaza sa imi deschid un magazin online (CAEN 4791) cu activitatea desfasurata la terti. Produsele comercializate o sa fie sub forma unor cutii de cadou cu diverse elemente, printre acestea inclusiv alimente (miere, ciocolata, arahide etc), bauturi (vin, sampanie) si cosmetice. E nevoie sa obtin avize pentru magazinul online in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:02, 1 Iulie 2020
ce inseamna activitate desfasurata la terti? Codul CAEN de mai sus se refera la activitatea de comert cu comenzi online/ telefonice. Asta inseamna ca aveti personal de expeditie, aprovizionare, etc. Pentru lucru fara stocuri, activitatea se numeste intermediere si are alta incadrare
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
adriandimitriu, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Ma refer la avizarea pentru munca la terti, fiind o activitate desfasurata strict online. Expeditia intra la compania de curierat, iar aprovizionarea se face ulterior unei comenzi, fara a exista un stoc in prealabil. Ce alta incadrare mi-ar trebui in acest sens?
inteleg ca nu exista stocuri prealabile, insa marfurile trec prin depozitul dvs., chiar daca, sa zicem, pentru reambalare?
Da, trec pentru reambalare
avize ISU, ITM, mediu, DSP, DSVSA (ultimul pentru alimente de origine animala: icre negre, foie gras, dar si miere, dupa caz)

Gabi Trinca a scris:

Da, trec pentru reambalare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizații caen 4791 laurentiu2581 laurentiu2581 Bună ziua, Mi-am deschis un SRL, cod Caen 4791, sediu social într-un apartament de bloc, fără activitate comerciala la sediu. Fără punct de lucru. ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Magazin on line nicolle25 nicolle25 Buna ziua, Am o firma care nu a avut activitate de la infiintare, insa are toate declaratiile depuse la timp. Activiatea principala este 4711 comert cu ... (vezi toată discuția)