avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autoturism neridicat din service
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autoturism neridicat din service

Buna ziua,
Un client nu si-a ridicat masina din service de aproximativ un an, timp in care a facut nenumarate promisiuni de plata a serviciilor si de preluare a autoturimului.
Scoaterea autorismului in afara incintei servicului, are acoperire legala, daca in urma unei somatii de ridicare a masinii clientul nu va da curs acesteia... sau va trebui sa se deschida o actiune in instanta pentru ridicarea autoturismului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:55, 29 Iunie 2020
Buna ziua,
Il puteti notifica prin avocat ca are la dispozitie 5 zile lucratoare pentru a ridica masina, in caz contrar il actionati in instanta si cereti daune pentru spatiul ocupat, plata reparatiilor, cheltuieli de judecata...
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco- pot sa nu accept dauna totala si sa oblig asigurarile sa imi plateasca pana la 85% din valoarea asigurata pentru reparatie si sa suport eu costul suplimentar? luoana luoana Am avut un accident in care mi-au fost avariate farurile, stopurile, senzorii de parcare, radiator, suma pentru reparatie fiind destul de mare ca domnii de la ... (vezi toată discuția)
Neplata reparatiilor efectuate vitalis vitalis [b]Buna Ziua ![/b] [i]Ma confrunt cu o problema pentru a carei rezolvare corecta as vrea sa cer ajutorul tuturor celor care simt ca m-ar puteau ajuta ... ... (vezi toată discuția)
Modalitatea contestarii sumei platite de asigurator sevice-ului ca despagubire Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea intrebare: Care este procedura prin care trebuie adus la cunostinta asiguratorului faptul ca ... (vezi toată discuția)