avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua,

As dori sa imi infiintez si eu un PFA.
Buletinul meu este de Targu Mures iar eu m-am mutat de cateva luni in Bucuresti. Din cauza situației pe care o cunoastem cu totii legata de Covid nu am reusit sa imi schimb buletinul sau sa imi fac viza de flotant.
Intrebarea mea este daca se poate face PFA in Bucuresti cu buletin de Tg. Mures data fiind situatia?!
Locatia nu este o problemă, locuiesc la casa socrilor.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:22, 30 Iunie 2020
Nu. Schimbati mai intai buletinul si apoi incepeti procedura de inregistrare a pfa-ului la registrul comertului si apoi la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere cerere divort - urgent! va rog denisa_eu denisa_eu Buna ziua, tuturor amandoi vrem sa divortam si indeplinim conditiile pentru divortul de comun acord. Problema noastra este ca, desi amandoi ne desfasuram ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m-am mutat in târgu mureș în chirie, fiind studentă. ... Georgiana1205 Georgiana1205 Bună ziua! M-am mutat in Târgu Mureș în chirie, fiind studentă. Pe 29.09.2020 am obtinut viza de flotant valabila un an. Pe 18 octombrie gazda a decis să ... (vezi toată discuția)
Pfa traducãtor – acordul vecinilor pentru sediul social stabilit în bloc lavinia28 lavinia28 Bună ziua! Am nevoie de o clarificare referitoare la aspectul menţionat în titlu. Vă descriu pe scurt situaţia: Eu sunt PFA cu activităţi de traducere ... (vezi toată discuția)