avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca de acasa??

As vrea sa divortez am 3 copii dar imi e foarte frica sotul este foarte violent si nu o sa accepte sa divortam imi e si frica sa i spun ..ne ameninta de multe ori ca ne omoara ca ma cauta si daca ne gaseste ne omoara pe toti vreau sa fug undeva cu ei mie frica ca ne gaseste nu prea il intereseaza de politie tot timpul a zis xa iaca face puscarie si scapa macar de noi ..mentionez ca avem rate datorii impreuna
Daca plecați singura veti avea probleme ulterioare.
Mergeti la avocat pentru o gestionare strategica a problemei ca sa intelegeti tot si sa decideți in cunostiinta de cauza.
Tatăl va avea drept.de vizita daca cere.
Pai plec cu copiii clar dar el ne tot ameninta ...ameninta copiii ...a zis ca o sa ne gaseasca si o sa ne omoare ..daca eu am sa plec vreodata ..
Care e primul pas care trebuie sa il fac deci el ne ameninta ..ne bate ...nu am vb cu un avocat pana acum vreau sa stiu ce trebuie sa fac mai intai unde sa apelez prima data
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati luat decizia de a pleca, luati neaparat copiii cu dvs iar daca sotul savarseste acte de violenta, solicitati un ordin de protectie!
Sunt cazuri in care sotul omoara sotia.
Si cazuri in care ii omoara pe toti.
Trebuie actionat la un mod elaborat.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mă poate ajuta cineva, vă rog cu niste sfaturi! ... Lucia.. Lucia.. Bună ziua, mă poate ajuta cineva vă rog cu niste sfaturi! Sunt căsătorită de 6 ani și încerc să îmi salvez familia dar nu mai am nici-o opțiune! ... (vezi toată discuția)
Divort belecacornel belecacornel cineva vrea sa divorteze si nu poate pentru ca el in speta nu vrea sa ii dea actele sa depuna dosarul o ameninta ca nu il da si cum poate sa recupereze actele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dupa 25 de ani de casatorie vreau sa divortez. motive: ... Doina000 Doina000 Buna ziua. Dupa 25 de ani de casatorie vreau sa divortez. Motive: violente fizice,verbale,abuzuri emotionale repetete asupra mea si a celor doi copii,de 20 ani ... (vezi toată discuția)