avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca de acasa??

As vrea sa divortez am 3 copii dar imi e foarte frica sotul este foarte violent si nu o sa accepte sa divortam imi e si frica sa i spun ..ne ameninta de multe ori ca ne omoara ca ma cauta si daca ne gaseste ne omoara pe toti vreau sa fug undeva cu ei mie frica ca ne gaseste nu prea il intereseaza de politie tot timpul a zis xa iaca face puscarie si scapa macar de noi ..mentionez ca avem rate datorii impreuna
De aia imi e si frica ca tot imi spune ca omoara intai copiii unul cate unul sa ma vada suferind si ma pune sa i privesc cum moare apoi ma omoara pe mine apoi se omoara si el ..incerc tot timpul sa fac exact cum spune el chiar daca nu are dreptate doar pt simtul fapt ca imi este frica ...mie frica si daca plec ca ne gaseste ...nu stiu dar numai stiu ce sa fac nu stiu cum sa incep ..nu stiu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Sunt cazuri in care sotul omoara sotia.
Si cazuri in care ii omoara pe toti.
Trebuie actionat la un mod elaborat.

Sunteți culmea... vi se pare că nu-i destul de îngrozită sau de ce scrieți așa ceva?! De ordinul de protecție n-ați fi scris, bine că îi explicați cu lux de amănunte ce important e avocatul!
depuneti plangere la politie, probe aveti ca v-a amenintat astfel ?
Plecati de acasa cu copiii si mergeti la politie.
se optine un ordin provizoriu si apoi se apeleaza la instanta pt obtinerea unui ordin de protectie pe o perioada mai lunga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mă poate ajuta cineva, vă rog cu niste sfaturi! ... Lucia.. Lucia.. Bună ziua, mă poate ajuta cineva vă rog cu niste sfaturi! Sunt căsătorită de 6 ani și încerc să îmi salvez familia dar nu mai am nici-o opțiune! ... (vezi toată discuția)
Divort belecacornel belecacornel cineva vrea sa divorteze si nu poate pentru ca el in speta nu vrea sa ii dea actele sa depuna dosarul o ameninta ca nu il da si cum poate sa recupereze actele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dupa 25 de ani de casatorie vreau sa divortez. motive: ... Doina000 Doina000 Buna ziua. Dupa 25 de ani de casatorie vreau sa divortez. Motive: violente fizice,verbale,abuzuri emotionale repetete asupra mea si a celor doi copii,de 20 ani ... (vezi toată discuția)