avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cei 2500 de lei de la uniunea eoropeana pt angajați ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cei 2500 de lei de la uniunea eoropeana pt angajați din asistenta sociala

Buna ziua am și eu o întrebare, eu lucrez in asistenta socială și în perioada martie aprilie am fost in concediu de odihnă și după acea in medical pt că sunt însărcinată întrebarea mea este daca și eu beneficiez de cei 2500 de lei menționez că în tot acest timp unitatea la care lucrez a fost activa, va mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihna anca_luc anca_luc Buna ziua, in perioada martie 2016-august 2017 am fost in concediu medical,datorita unor probleme grave de sanatate.Din 1 septembie m-am intors la ... (vezi toată discuția)
Drept la concediu de odihna Szabi Szabi Buna ziua! Cer ajutorul Dvs. in trei probleme: 1. Sotia a revenit la lucru in aprilie, dupa 2 ani de concediu de cresterea copilului.Deci lucreaza de 3 luni ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu pt cresterea copilului in caz de somaj tehnic omerisca omerisca Buna ziua. Sunt insarcinata in luna a cincea si firma la care lucrez de 10 ani a decis sa fiu trimisa in somaj tehnic in perioada aprilie - iunie. Vreau sa ... (vezi toată discuția)