avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plan de amplasament cu o construcție în loc de 4 - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plan de amplasament cu o construcție în loc de 4 - fals/neglijență în serviciu?

Va salut,
O intrebare: Daca pe un plan de amplasament intocmit de un cadastrist s-a figurat doar o constructie, in realitate exista 4, si nu au fost figurate, se poate considera o infractiune de fals/neglijenta in serviciu ?
Se poate cere in instanta desfintarea inscrisului respectiv ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 22:12, 21 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde destinația acelui plan și pentru ce a fost întocmit.
Dacă pentru a fi înscris sau recepționat în Cartea Funciara poate fi o problema.
Dacă viza alt ceva.... Depinde pentru ce și ce viza acel plan.
Da, pentru a fi inscris in Cartea Funciara, scrie pe el numarul cartii funciare, asociate.
Dl. Expert Romeo - o intrebare conform cu nivelul Dvs de pregatire:
- Care e regulamentul cu privire la figurare construcii pe planul de amplasament, se figureaza obligatoriu ?
-Care e regulamentul cu privire la Stalpii LEA - ce exista pe proprietate privata -se figureaza ? se disting zone de protectie ?
Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se reprezinta LEA nu și zonele de protectie sau siguranta

nucut a scris:

Da, pentru a fi inscris in Cartea Funciara, scrie pe el numarul cartii funciare, asociate.
Dl. Expert Romeo - o intrebare conform cu nivelul Dvs de pregatire:
- Care e regulamentul cu privire la figurare construcii pe planul de amplasament, se figureaza obligatoriu ?
-Care e regulamentul cu privire la Stalpii LEA - ce exista pe proprietate privata -se figureaza ? se disting zone de protectie ?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul mod de avizare a expertizei judiciare de specialitate topografie , geodezie si cadastru. BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU [b]Proiect de act normativ privind Regulamentul de avizare, receptie si inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara.[/b] Propunerile si observatiile ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am un contract de vanzare cumparare pe numele mamei ... petre_marian petre_marian Buna seara. am un contract de vanzare cumparare pe numele mamei din anul 1957.cei de la primarie i-au reconstituit alt amplasament deoarece in extrasul de ... (vezi toată discuția)
Consecintele ulterioare ale lipsei planului parcelar dumitrud dumitrud Buna seara, sunt proprietarul unui teren extravilan si vreau sa fac cadastru. Mi s-a cerut o declaratie ca am fost informat ca nu exista plan parcelar si ca ... (vezi toată discuția)