avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua,mama mea a lucrat ca agent de curatenie la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua,mama mea a lucrat ca agent de curatenie la cinematograf ...

Buna ziua,mama mea a lucrat ca agent de curatenie la cinematograf si a ramas in somaj tehnic in contextul pandemiei si astazi a fost sunata de la firma sa-i spuna ca nu mai pot da somaj tehnic si sa isi gaseasca de munca sau sa astepte vesti de la ei,astazi trebuia sa primeasca jumatate din somaj si au spus ca nu ii va primii,ce se va intampla cu oamenii acestia care au ramas fara niciun venit?

Alte discuții în legătură

O lamurire in legatura cu somajul tehnic. Radu07 Radu07 Lucrez intr-un lant de cinematografe ce inca se afla sub restrictii din cauza pandemiei. Pe timpul starii de urgenta toti angajatii au primit somaj tehnic. De ... (vezi toată discuția)
Somaj italia geaninap geaninap Buna seara.Mama a lucrat in Italia cu contract timp de 2 ani si cateva luni.Cand sa plece acasa de Craciun i-au spus ca nu mai au nevoie de ea si ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Salariu, contract de munca, drept de munca Szel Szel Buna ziua. Am lucrat o luna si jumatate la un baiat care ar avea deschisa o firma de curatenie. Lucrul consta in a face curatenie in 6 scari de bloc. Un ... (vezi toată discuția)