avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Încadrare topicuri în categoria dorită de utilizator
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Încadrare topicuri în categoria dorită de utilizator

Daca pun o intrebare pe care eu o consider ca are legatura intr-o anumita categorie din forum, pot sa fac in asa fel sa apara in acea categorie? Vad ca aplicatia nu-mi da voie sa o dirijez eu, vad ca se deschide automat sau probabil aleatoriu in categorii de forum care nu are legatura cu subiectul topicului. Rog explicatii!
Cel mai recent răspuns: procesomanul , utilizator 12:16, 30 Iulie 2020
Bună ziua,

Încadrarea subiectelor nu este aleatorie. Nu ați nimerit pe site-ul Loteriei :) Categoria e aleasă în funcție de cuvinte-cheie. Sigur că, dacă sunt mai multe astfel de cuvinte, pot apărea erori.

Citiți cu atenție mesajul care apare după ce vi se publică întrebarea. Puteți schimba forumul unde a ajuns, puteți edita și titlul:
PONT încadrarea discuției într-un forum relevant crește șansele ca ea să primească răspunsuri
schimbă forum


Sau folosiți butonul Raportează abuz și scrieți unde ați dori să fie mutată.
Dacă alegerea dvs. e potrivită, o vom muta acolo.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
Manuela Rășină, administrator
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Buna, doresc sa creez un joc tip aplicatie pt. android si in ... gigis33 gigis33 Buna, doresc sa creez un joc tip aplicatie pt. Android si in el sa folosesc poze din imagini filmate pe strazile din Romania. Am voie sa fac acest lucru, ... (vezi toată discuția)