avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,soția mea a avut un unchi care nu are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,soția mea a avut un unchi care nu are urmași deoarece ...

Buna ziua,soția mea a avut un unchi care nu are urmași deoarece a avut 2 fete bolnave care au murit dar pana sa moara acestea au fost îngrijite de o femeie care si- a însușit moștenirea după moartea lor noi nu avem nimic impotriva casa si bunurile ce le-a avut poate sa si le păstreze liniștit dar are 1 ha de teren extravilan care îl stăpânește tot ea cum am putea proceda sa intram in posesia pământului deoarece este bunicului soției și nu e prea placut sa vezi ca- l tine un străin și mai mult si la trecut și- rol la primărie.Astept un raspuns,va multumesc.
"Și-a însușit averea "este punctul dvs de vedere probabil persoana respectiva a încheiat acte juridice un contract de întreținere,vanzare-cumpărate,donație etc.In lipsa unui mod de transmitere a proprietății către persoana care a avut grijă de ruda dvs această nu ar fi putut să înscrie terenul despre care faceti vorbire pe rol fiscal la primarie/taxe și impozite locale.Mergeti la un av pt o consultație,trebuiesc făcute demersuri la cartea funciară pt a vedea ce acte a încheiat cu defunctul pt a vedea dacă există variante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbatuta m50maria m50maria Bunicul meu a murit in dec 1984.In urma decesului nu s-a făcut succesiunea.Daca între timp unul din cei 5 frați ai mamei,deja mort,a demolat casa care era ... (vezi toată discuția)
Teren fara proprietar van_allen78 van_allen78 In 1990 unchiul meu, O.T., a primit , cu legea 18,o supraf. de 10 ari teren cu titlu de proprietate, aferenti casei unde locuia.terenul era schitat de comisia ... (vezi toată discuția)
Sunt mostenitor cu titlu de proprietate GeorgeBB GeorgeBB Buna ziua, am si eu o problema cu titlul de proprietate...,, strabunicul meu a avut 4 copii, si dupa ce a murit au ramas copii lui in acea casa parinteasca ... (vezi toată discuția)