avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de pensionare trimisă doar salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de pensionare trimisă doar salariatului

Am primit decizia de pensionare pentru limita de vârstă (cu reducerea vârstei de pensionare pentru grupa a II-a de muncă), însă angajatorul, nu a primit această decizie!
Întrebarea mea este:
În sarcina cui este comunicarea acestei decizii, și dacă e legal sa continui activitatea în baza vechiului contract de muncă, pentru că eu aș dori să muncesc in continuare, dar în condiții perfect legale, firește.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:48, 5 August 2020
Comunicare o puteti face dvs. ... Continuarea activitatii se poate face in conditiile incheierii unui alt c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de munca rodicast rodicast Buna ziua, sunt angajata la o institutie de stat cu contract de munca pe durata nedeterminata.Din luna octombrie 2015 am decizia de pensie pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu angajat contractual institutie publica Dan_Oprea Dan_Oprea Buna ziua, am o intrebare legata de pensionarea unei femei ,angajat contractual - muncitor necalificat la o institutie publica, care a primit decizia de ... (vezi toată discuția)