avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer asistent medical generalist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer asistent medical generalist

Vă salut,
Sunt asistent medical generalist ce m-am transferat in urma cu 4 luni pe o alta sectie. Perioada de proba a fost de 3 luni dupa care contractul a ramas pe o perioada nedeterminata. Problema mea este ca medicul de la fostul departament doreste sa imi anuleze transferul pe motiv ca ma vrea inapoi. Imi puteti spune daca poate sa faca asa ceva?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, am foat trasferata in cadrul aceleasi sectii ... Cosmina Cinpan Cosmina Cinpan Buna dimineata, am fost transferată in cadrul aceleasi sectii de pe postul de asistent medical generalist pe postul de asistent de laborator, neavand ... (vezi toată discuția)
Transfer loc de muncă AmbraCristina AmbraCristina Bună ziua. La cererea mea,m -am transferat intr-o alta sectie din spitalul clinic unde lucrez ca asistent medical. Dar,datorita problemelor medicale,nu fac ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent medical generalist angajat in urma unui concurs, ... Mariusbl Mariusbl Sunt asistent medical generalist angajat in urma unui concurs, cu contract pe perioadă determinată la un spital de stat. Înainte cu o lună față de ... (vezi toată discuția)