avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificari la ORC la expirare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificari la ORC la expirare sediu social

Buna ziua,

Pentru sediul social al firmei am inchiriat o adresa de la o firma specializata. Daca la expirarea contractului agreez cu proprietarul sa reinnoiesc pe inca 1 an sau 2, mai trebuie sa operez ceva modificari la ORC? Practic, voi avea aceeasi adresa pe CUI.

Multumesc anticipat ptr. raspunsurile dvs.

Cu stima,

Mihai
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
mihai_b75, utilizator
Cel mai recent răspuns: , 13:15, 6 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

La data expirarii contractului veti figura la ORC cu sediul expirat. Asa ca trebuie sa mergeti la ORC chiar daca adresa nu se schimba, cu un nou contract de inchiriere pentru sediu sau cu un act aditional de prelungire a valabilitatii vechiului contract de inchiriere.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social expirat de 2 ani guzmania guzmania Avem o societate comerciala careia i-a expirat sediul de 2 ani, deoarece contabila a uitat sa prelugeasca acest contract. Avem depuse bilanturile si tot ce ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere anakis_80 anakis_80 Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu un contract de inchiriere. S-a inchiriat un spatiu cu destinatia unei sedii de societate pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Verificarea sediului unei firme axinte axinte Am in proprietate o garsoniera si din pacate am permis unor fosti colegi sa-si inregistreze o firma pe adresa garsonierei. Ma intereseaza sa stiu unde ma pot ... (vezi toată discuția)