avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie:am revenit ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie:am revenit la serviciu ...

Bună ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie:am revenit la servici cu 70 de zile mai devreme înainte de a face copilul 2 ani pt a beneficia de stimulent. In 25 martie odată cu pandemia s-au redus posturile si am fost data afara cu drept de somaj.datorita starii de urgenta stimulentul a fost prelungit automat cu 90 de zile calendaristice. Ultima mea zi de lucru a fost in 24 aprilie si doamnele de la Agentia de plati mi-au spus ca de când a intrat legea in vigoare se prelungeste stimulentul cu 90 zile. Nu de când am avut ultima zi de lucru... Ok. Atunci am depus actele pt somaj sa merg in continuare. M-au sunat au spus ca a fost aprobat mi-au spus cand imi vor intra banii si dupa ce inceteaza starea de alerta sa merg la ei sa semnez cum ca a fost aprobat.acum mi-a intrat ceva bani de stimulent după cum am facut eu prima data calculele(adica 24 aprilie - 22 iulie.si am primit si pt iulie ceea ce la telefon mi-a spus ca din martie de când a intrat legea. Somajul a fost aprobat din 19 iunie. Oare nu afecteaza nimic somajul ca am primit stimulentul pt iulie?
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2020
CrinaBenea, utilizator

Alte discuții în legătură

Din data de 2 aprilie 2020 am fost disponibilizata ... Loredana Lock Loredana Lock Buna ziua, Din data de 2 aprilie 2020 am fost disponibilizata deoarece s-a inchis punctul de lucru.(vechime 3 ani la acest loc de munca) La data de 24 ... (vezi toată discuția)
Buna, am un srl (cod caen 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii ... Anna85. Anna85. Buna, Am un SRL (cod CAEN 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii articolelor de nunta si incasarile au fost afectate drastic (ex. 200 lei incasari in ... (vezi toată discuția)