avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Suntem 6 mostenitori pe un act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Suntem 6 mostenitori pe un act de proprietate a unui ...

Buna ziua. Suntem 6 mostenitori pe un act de proprietate a unui teren de 6 hectare, cate unul pentru fiecare. Doi din cei 6 mostenitori ne pun piedici, diferite motive, nu putem iesi din indiviziune. Cum putem cei patru sa procedam sa intram in posesia partii noastre, pentru a putea vinde, eventual fara a iesi din indiviziune. Sau trebuie intentat proces impotriva celor doi...
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:46, 13 August 2020
Buna ziua,
"Trebuie" proces..
Discutati cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate Iunian Iunian Mama mea a mostenit impreuna cu trei frati 10 hectare pamant agricol extravilan.Pe Titlul de Proprietate sunt trecuti toti patru ca mostenitorii defunctului ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune si incalcarea dreptului la proprietate teaavram teaavram Initial am fost 4 mostenitori, 4 surori, am mostenit de la parinti o casa cu gradina de 2000mp si 6Ha teren arabil, in parti egale de 1/4. Doua din surori ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan tiberius_iordache tiberius_iordache Buna ziua, As dori sa cumpar un teren de 250 m2 care se afla in fata casei mele, as dori sa stiu daca legal se poate vinde: Pe acest teren sunt 3 frati si ... (vezi toată discuția)