avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Electrica

Buna ziua, am cumparat un teren intravilan anul trecut, peste care trece o linie de 110kv. ( chiar prin mijloc). Am rugat vanzatorul sa scoata de lla Electrica un document din care sa rezulte faptul ca pe acel teten se piate construi. Vanzatorul a primit un ,, Aviz favorabil,, ptr constructie.
Am cumparat terenul, ........cand sa obtinem avizul de racordare de la Electrica .... surpriza!!!!!! ne-am refuzat. Ce pit sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:26, 17 August 2020
Aveti mai multe optiuni, insa depinde ce urmariti, sa va recuperati banii, sa defiintati contractul, sa faceti totusi casa, etc. Ati scos certificat de urbanism de la primarie pana acum? In baza lui ati cerut avizul de la Electrica? Sau doriti sa renuntati la teren?
doresc sa construiesc casa si DA am avur certificat
In cazul acesta, drumul este un pic mai lung, trebuie ca dupa ce v-ati adresat cu cerere catre electrica, si dupa ce ati primit raspunsul negativ, sa initiati o actiune in instanta, pe care insa o sa o calificati dupa ce stati de vorba cu un avocat cu actele in fata. Nu ca, nu ati putea sta de vorba si cu noi, insa nu putem sa vedem ce acte aveti, si care este regimul juridic al terenului. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz enel laurentiuu laurentiuu Doresc sa cumpar un teren intravilan pe langa care sunt stalpi de electricitate. (au si transformatoare pe ei). Inainte de a cumpara terenul doresc sa obtin un ... (vezi toată discuția)
Pot construi pe un teren langa o capela? intenționez să cumpăr ... Eftenaru Eftenaru Pot construi pe un teren langa o capela? Intenționez să cumpăr un teren intravilan si sunt 16 m până în capela. Pot optine avizele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)
Casa construita fara autorizatie de construire.incurcatura primarie. DSL DSL O zi buna.Va multumesc anticipat in speranta unui raspuns. Situatia in care ma aflu pe scurt arata asa: -am cumparat un teren intravilan cu CF nou nout pe ... (vezi toată discuția)