Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare bani facturi.

Buna ziua. Am un client care m-a rugat la două facturi sa imi plateasca cu op si a venit starea de urgență și s-a tot scuzat că nu poate să plătească deoarece si-a suspendat activitatea. După Paște si-a reluat-o dar mi-a platit doar u00 de lei din 3.000. În ultimele două săptămâni si-a inchis magazinul si atelierul si a dispărut totul din ele. Si-a inchis si telefonul, trimițând mesaj ca in calitate de administrator isi ia toata vina, rugandu-ne sa il mai asteptam pana va reuși să rezolve cu plățile. Mie imi este clar ca ne-a tras teapa la mai multi furnizori. Dati-mi va rog un sfat cu. Sa recuperez banii, menționând că nu am nici un contract cu firma respectivă. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:06, 25 August 2020
pentru sume mici nu e nevoie de contract. facturile acceptate de client sunt suficiente. trebuie sa-l executati silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturii connex anonim anonim Revin, cu aceeasi problema... neplata facturii Connex. Deci, acum 2 ani nu am platit o factura de 1.5000.000 lei. Acum 2 luni mi-a venit somatie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Furnizare gaze bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema pe care o are Asociatia de Proprietari pe care o reprezint. Asociatia este una care are aprox. 10 ( ... (vezi toată discuția)
Sesizare la orange de aproximativ 10 luni fara rezolvare ! Andrei Carol Andrei Carol In data de 26.06.2020 am incheiat un contract la Orange pentru 5 numere de telefon in valoare de 97 eruro + tva. Primele 2 facturi au venit conform ... (vezi toată discuția)