avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Va deranjez pentru un sfat. Eu am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Va deranjez pentru un sfat. Eu am fost căsătorită ...

Bună ziua! Va deranjez pentru un sfat. Eu am fost căsătorită timp de 12 ani relația nu a mers și ne-am despărțit. În timpul în care noi am stat despărțiți eu mi-am găsit un alt partener cu care am băiețelul. Problema este ca noi am divorțat înainte de a naște eu cu 2 luni și când am fost sa fac certificatul copilului la trecut pe fostul în certificat. Tatăl copilului vrea sa îl recunoască sa fie trecut pe numele lui. Intrebarea ar fi doar prin tribunal se poate rezolva sau se poate și prin notar?
Cel mai recent răspuns: Dema Andreea , utilizator 12:33, 31 August 2020
Buna ziua,
Va trebuie o hotarare judecatoreasca.
Prima data trebuie tagada paternitatii si apoi recunoasterea.
Cum adică tagada?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Va trebuie o hotarare judecatoreasca.
Prima data trebuie tagada paternitatii si apoi recunoasterea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare copil din relatie extraconjugala cristina130 cristina130 buna ziua as vrea sa ma ajutati cu o nelamurire. sunt casatorita si am un copil dintr-o relatie extraconjugala , cu sotul sunt in divort iar legea m-a obliga ... (vezi toată discuția)
Declararea copilului rezultat dintre un partener necasatorit si mama casatorita miha2015 miha2015 Buna, Sunt casatorita din 2001,in 2004 rezultand un copil.In 2006 m-am separat de sotul meu.din acel an nu am mai avut nici un fel de relatie cu el in nici ... (vezi toată discuția)
Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)