avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Intr-o procedura de achizitie, am fost declarati ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Intr-o procedura de achizitie, am fost declarati castigatori ...

Intr-o procedura de achizitie, am fost declarati castigatori iar cei de pe locul 2 au facut contestatie la CNSC , intrucat nu li s-a dat posibilitatea de catre Autoritate sa ne studieze propunerea tehnica fiind declarata de noi CONFIDENTALA ,motivand ca vor sa o studieze pentru a putea sa isi fundamenteze contestatia. CNSC ul ne-a cerut sa motivam cu probe confidentialitatea. Am facut cerere de interventie in acest sens , ulterior constantand ca CNSC ul le-a dat dreptul sa studieze si Propunerea tehnica. Dupa studiere, acestea au venit cu concluzii scrise la contestatie, practic cu contestatia propriu zisa cu alte capete de cerere diferita de cele initiale, in afara termenului prevazut in legea 101/2016,(5 zile de la momentul lunarii la cunostinta a documentului vatamator respectiv raportul procedurii).
Intrebarea este daca se pot depune ulterior completari la contestatia initiala chiar daca schimba cu totul cererea initiala, si chiar daca nu este respectat termenul de 5 zile?

Alte discuții în legătură

Va rog raspuns urgent!!!!acces dosar achizitii publice victoriaa victoriaa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-o procedura de achizitie publica, pana la semnarea contractului cu ofertantul castigator, ceilalti operatori ... (vezi toată discuția)
Achizitie publica - oferta castigatoare falsificata Detectiv01 Detectiv01 Va salut stimati juristi, avocati , alti specialisti , sunt un inginer reprezentant al unei firme straine ( micuta) . Am facut un dosar sa participam la o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am participat la o licitatia si asocierea din care ... Hentza Business Srl Hentza Business Srl Buna ziua, am participat la o licitatia si asocierea din care fac parte a fost declarata castigatoare! Aceasta procedura a fost contestata. Exista varianta sa ... (vezi toată discuția)