avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Trebuie sa depun la judecatorie hotararea de acordare ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Trebuie sa depun la judecatorie hotararea de acordare a unui nou mandat consiliului director existent?

Buna ziua. In cazul unei asociatii, este necesar sa modific actele constitutive ale acesteia, daca numesc pentru un nou mandat aceiasi membri in consiliul director care erau si in statutul initial? Precizez ca mandatul acestora a expirat. Si implicit, trebuie sa depun la judecatorie hotararea de acordare a unui nou mandat consiliului director existent? Multumesc .
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 03:18, 10 Octombrie 2020
Da.
evident ca DA, pentru ca NU este "acordare a unui nou mandat" ci sunt obligatoriu ALEGERI chiar daca faptic nu sunt mai multi candidati si tot cei vechi sunt alesi din nou pe functiile pe care le-au mai detinut anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare statut si act constitutiv ong Dinu-Florin Dinu-Florin ACTUALIZARE STATUT SI ACT CONSTITUTIV ONG Buna ziua! Vă scriu în legatura cu o asociatie. În statutul si in actul constitutiv al asociatiei noastre sunt ... (vezi toată discuția)
Inregistrare componenta comitet director victoria53 victoria53 Va rog un ajutor juridic dacă se poate. Am o asociație de protecția animalelor fondata de familia mea,în fiecare an trebuie sa actualizam datele de la ... (vezi toată discuția)
Vid de conducere al unei asociatii non profit teodora2014 teodora2014 In cazul in care instanta a anulat Procesul-verbal si Hotararea prin care s-a ales noul Consiliu de Conducere si presedintele unei asociatii non profit, ... (vezi toată discuția)