avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Declaratia cu beneficiarii reali pentru ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Declaratia cu beneficiarii reali pentru ong

Buna ziua !
Ma numesc Adriana si sunt presedinta unei asociatii culturale ( non-profit ) cu sediul in Constanta .
Eu sunt presedinta si mai sunt 2 persoane in asociatie , vicepresedinta si 1 membru ( ele sunt prietenele mele si m-au ajutat sa imi infiintez aceasta asociatie culturala ) . Precizez ca cele 2 persoane nu s-au implicat efectiv in activitatea acestei asociatii .
Intrebare - UNDE SE DEPUNE DECLARATIA DE BENEFICIAR REAL PENTRU ASOCIATIE ?
In aceasta declaratie vom figura toate cele 3 persoane sau nu ?
Declaratie se intocmeste la notariat ?
Am fost la cativa notari si au cam ridicat din umeri pentru nu prea stiau sa o intocmeasca si m-au trimis la Judecatorie sa aflu ce model agreeaza Judecatoria Constanta . Aici nu am rezolvat nimic pentru ca ei zic ca doar inregistreaza declaratiile , altii mi-au spus la Ministerul Justitiei .
Va rog frumos sa ma ajutati , pentru ca am inteles ca sunt amenzi destul de mari .
Cu stima ,
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:49, 19 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Ministerul Justitiei cu scrisoare recomandata, cu toate cele 3 persoane asa cum apar ele in ultima forma a statutului si actului constitutiv, actualizat in ultima adunare generala si depus la judecatorie.
Buna ziua !
Va multumesc mult pentru raspuns . Fac precizarea ca asociatia culturala a fost infiintata in iunie 2012 si de atunci nu am mai actualizat statutul si actul constitutiv . Banuiesc ca trebuie sa actualizam statutul si actul constitutiv , si sa-l depunem la Judecatoria Constanta . Si apoi sa trimitem declaratia de beneficiar real semnata de toti membrii asociatiei la Ministerul Justitiei .
Va multumesc !
Da si cat mai urgent cu actualizarea echipei de conducere. la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara de activitate - pt asociatii Adriana Vlad Adriana Vlad Am o asociatie culturala , care datorita pandemiei nu isi mai poate desfasura activitatea ( spectacole de teatru in sali de spectacole ) . Asociatia are 3 ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind beneficiarii reali la o asociație de părinți Bibica 2008 Bibica 2008 Bună ziua! In cazul unei asociații de părinți se poate face o declaratie notarială privind BENEFICIARUL REAL și aceasta se poate trimite la Registrul ... (vezi toată discuția)
Declarație beneficiari reali pentru o asociatie caritabilă Lia cristina Lia cristina Bună, Sunt o asociatie caritabilă si pentru perfectarea unor acte de vânzare-cumpărare, notarul a spus să aduc o declarație de beneficiari reali. De ... (vezi toată discuția)