avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am schimbat recent sediul social al unui ONG.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am schimbat recent sediul social al unui ONG.

Am schimbat recent sediul social al unui ONG, iar acum nu știu unde ar trebui să mă duc să anunt(finanțe, registru comerțului)??? Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 03:13, 10 Octombrie 2020
Cu registrul comerțului nu aveti treaba pentru ca sunteti ong, nu societate comerciala.
Iar la finante nu anuntati special ci doar atunci cand se face termen de depunere declaratii sau bilant anual, veti trece noua adresa.
dupa ce finalizati operarea prin Judecatorie a modifiicarii sediului, si figureaza cel nou in Statut, Act Constitutiv, Registrul Asociatiilor si Fundatiilro si in Certificatul de Inscriere, trebuie notificata prompt modificarea sediului si la ANAF, pe formularul -tip ( conform legii ar fi 010 ca declaratie de mentiuni, dar unele organe fiscale cer si 050 sau numai 050) cu copie acte doveditoare - hotarare judecatoreasca, certificat de inscriere actualiat, forma actualizata de statut si act constitutiv, acte doveditoare sediu ex. extras CF si contract de comodat sau inchirere... si in original depus spre preschimbare certificatul de inregistrare fiscala sa emita unul cu noua adresa....
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2020
radumititean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

asociație muzeealã Capusan Rodica Capusan Rodica Am făcut o Asociație muzeeală de drept privat fără scop patrimonial,vă rog să mă ajutați ce pasi trebuie să fac mai departe dacă trebuie s-o ... (vezi toată discuția)
Actualizare sediu ong nonprofit 111cris1 111cris1 La infiintarea unui ONG nonprofit (fundatie) a fost stabilit si declarat in sectorul 1 un sediu social si domiciliu fiscal fiind eliberat un certificat de ... (vezi toată discuția)
Infiintare club sportiv echitatie HodisM HodisM Buna, As vrea sa infiintez un club sportiv de echitatie (fara participari la concursuri nationale, doar hobby pentru copii) deoarece am aflat ca in acest mod ... (vezi toată discuția)