avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am terminat Fac de Automatica si Calculatoare, in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am terminat Fac de Automatica si Calculatoare, in 2003, Colegiu ...

Am terminat Fac de Automatica si Calculatoare, in 2003, Colegiu (3ani), cu diploma de licenta. Va intreb daca pot sa ma inscriu la master la alta facultate ?
Multumesc.
0741021718
dragosverban@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:29, 21 Septembrie 2020
Da, puteti sa va inscrieti la master la alta facultate.
Master dupa colegiu???
Eu nu am putut face asta prin 2009, a trebuit sa mai fac 2 ani de licenta ( ultimii 2, primii doi au fost echivalati cu cei de colegiu) si apoi master 2 ani.
Colegiu este echivalat cu ciclul I Bologna, din cate cunosc.
Nu spun ca nu aveti dreptate si nici nu o sa caut detalii pe aceasta tema ca nu mai am nevoie acum..
Am spus doar ce am "patit" eu, am fost primul ciclu Bologna de la noi ( si ultimul de colegiu) si a, avut doar aceasta optiune, diferente si trecerea in anul 3 ( pana atunci fac avea 5 ani, dupa implementarea acestui sistem a fost redusa la 4 + 2 ani de master).
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare sau nu ? lavinia-daria lavinia-daria In anul 2013 am absolvit Colegiul Economic (studii superioare de scurta durata) in cadrul unei facultati de stat. In acest an am solicitat unei facultati ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt absolvent de colegiu universitar cu durata de ... Leo_Cm Leo_Cm Bună ziua! Sunt absolvent de colegiu universitar cu durata de 3 ani și am obținut echivalarea cu studii de licență ciclul I Bologna. Diploma obținută ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator andrei1986_us andrei1986_us Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am absolvit cu diploma de licenta Facultatea de Matematica si Informatica specializarea Informatica la Universitatea ... (vezi toată discuția)