Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioadă lucrată după primirea Deciziei de pensionare anticipată

Bună ziua! Vă rog să-mi comunicați, dacă se poate, care este perioada limită care se poate lucra după obținerea Deciziei de pensionare anticipată. Menționez că mai am 3 ani până la pensionarea la limită de vârstă, dar intenționez să depun dosarul pentru pensionare anticipată, până la finele anului 2020. Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Sofia61 , utilizator 11:52, 23 Septembrie 2020
La data comunicarii deciziei de pensionare anticipata , c.i.m. inceteaza de drept ... in speta, nu mai puteti lucra cu c.i.m. dupa aceasta data.
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună ziua! Nu este necesară cererea salariatului prin care solicită încetarea raportului de muncă?
Nu este necesara o astfel de cerere ...incetarea c.i.m. are loc in virtutea legii , indiferent de vointa angajatorului sau a salariatului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o decizie de pensionare anticipata emisa in 28.06. ... MarcelinaDoina MarcelinaDoina Buna ziua, am o Decizie de pensionare anticipata emisa in 28.06. va rog: 1/ Cererea de incetare CIM cu ce articol trebuie sa o fac? 2/ ce perioada de ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua ....am o salariata din 2012 care mi-a a dus decizia de pensionare azi,15.10.2019 dar a iesit la pensie cu data de 08.07.2019.Ce trebuie eu ca ... (vezi toată discuția)
Angajat pensionar CROSETEL CROSETEL Am si eu o problema. Am un angajat care a implinit varsta de 63 ani in luna noiembrie 2016.Cu 2 zile in urma dintr-o discutie am aflat ca are decizie de ... (vezi toată discuția)