Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Deoarece nu sunt doi executori judecătoreşti care să procedeze ...

Deoarece nu sunt doi executori judecătoreşti care să procedeze conform legii,întreb,cine-i verifică pe aceştia ?
Vă mulţumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 09:55, 23 Septembrie 2020
În primul rând, sunt destui executori care își desfășoară activitatea în mod legal.

În al doilea rând, dacă aveți ceva de repreșat față de modul în care se desfășoară un dosar de executare silită, aveți la dispoziție calea contestației la executare și, după caz, puteți formula plângere la Camera executorilor judecătorești.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul in luna februarie 2011 dar tot nu mi-am intrat in drepturi adamiulia adamiulia In luna februarie 2011 am castigat procesul in care parat era angajatorul care refuza sa imi achite ajutorul de nastere! Conform sentintei civile angajatorul ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva impotriva anrp Kolea41 Kolea41 Buna ziua, rog precizare ,Am Hotarare data de Tribunalul Bucuresti in apel in contradictoriu cu ANRP .... unde se zice : Autorizeaza creditorii sa treaca la ... (vezi toată discuția)