avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Chitanta pentru tichete valorice (bonuri de masa) ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Chitanta pentru tichete valorice (bonuri de masa) primite ca donatie de catre un ONG

Poate un ONG (prin persoana desemnata) sa emita chitanta pentru bonuri de masa primite ca donatie, la fel cum emite chitanta pentru donatie in bani? Daca da, ce anume trebuie completat pe chitanta?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 02:39, 10 Octombrie 2020
NU. Chitanta se taie pentru sume primite NUMERAR. Iar tichetele de masa ( probabil la asa ceva va referiti prin "bonuri de masa" ) conform Legii 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare sunt nominale si nu sunt transmisibile, deci nu se pot nici dona, nu doar ca nu se pot vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul ... Dianadia12 Dianadia12 Buna ziua Daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul să îți taie 5 bonuri de masa? (vezi toată discuția)
Legea165/2018 antonyka antonyka Este sau nu angajatorul , obligat de lege , să ofere tichete de masă , egal cu numărul de zile prestate de angajat ? (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iulianaadriana iulianaadriana Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa. Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)