avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce se intampla daca tatal nu a depus declaratia la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce se intampla daca tatal nu a depus declaratia la AJPIS?

declaratia ajpis

ce se intampla daca nu s-a depus declaratia la ajpis ca tatal nu indeplineste conditiile ptr. a primi indemnizatia crestere copil in ultima luna pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 3 Octombrie 2020
În situația în care persoana îndreptățită nu anunță, concediul și indemnizația sau, după caz, acordarea stimulentului de inserție se reduc, din oficiu, cu o lună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent inserție pe piața muncii acordat după o lună de la data întoarcerii la serviciu. este corect așa? Andreea Marinela L Andreea Marinela L Am reînceput munca in 21 Iunie 2018. Conform deciziei primite se acorda acest stimulent(650 lei)începând cu 22 Iulie 2018. Este corect așa? Practic sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua, Am si eu o intrebare. Copilul meu s-a nascut pe 24 septembrie 2014, iar eu sunt in concediu crestere copil din 10 noiembrie 2014. Pana cand ... (vezi toată discuția)
Cic si stimulent insertie Bianca_Szel Bianca_Szel Am urmarit subiectele si discutiile legate de CIC si stimulentul de insertie pe acest forum si am o nelamurire. Am o nelamurire. Atunci cand cineva opteaza pt ... (vezi toată discuția)