avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De câte ori poate angajatorul să-mi elibereze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De câte ori poate angajatorul să-mi elibereze adeverința anexa ...

De câte ori poate angajatorul să-mi elibereze adeverința anexa nr. 7 (adeverință cu concediile medicale)? Am primit o adeverință pe data de 11.09.2020. Acum pentru a prelungi medicalul, cei de la medic îmi cer o adeverință noua care sa cuprindă și zilele de medical luate luna trecuta. Nu știu dacă angajatorul îmi poate elibera încă o adeverință.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 7 Octombrie 2020
Nu exista prevazuta in legislatie vreo limita a numarului de eliberari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru concediu medical Cristi_56 Cristi_56 Buna ziua. Sunt in concediu medical si vreau sa prelungesc, dar la locul meu de munca refuza eliberarea adeverintei din cauza ca am primit o Adeverinta acum 2 ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative ordinul 15/2018; oug 99/2017 benji2018 benji2018 Legislatia domeniului prevede: - NORMĂ din 5 ianuarie 2018 de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile ... (vezi toată discuția)
Cm si comisie medicina muncii geoni geoni 1. Ce pot face daca am constatat ca pe adeverinta eliberata de angajator nu este corect numarul de zile de concediu medicale, acordate pana la data eliberarii, ... (vezi toată discuția)