Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Casa scării ocupată abuziv

Bună ziua,

- De câțiva ani buni anumiți locatari de pe ambele scări confundă casa scarii bocului cu balconul sau boxa personală. Așa că au depozitat pe scară obiecte personale cum ar fi : dulapuri, mobilă, aragaze, ghivece de flori, mese, scaune, geamuri, etc, astfel că spațiul rămas blochează circulația pe scară. Despre evacuăre în caz de urgență ce să mai zic.... mă ia groaza când mă gândesc. Ne vom călca în picioare. Sigur nu e un caz singular, București-ul e plin de asemenea situații.
- Respectuos întreb ce mă sfătuiți să fac, sau cei de făcut în termeni legali pentru ai constrânge pe locatarii cu pricina să elibereze spațiul ocupat abuziv, și astfel scara să poată reveni la situația normală.
- Complicat pentru dacă vor afla de mine, o să mii'' pun în cap pe toți cei implicați în această situație.

Mulțumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2020
fratie, utilizator
Cel mai recent răspuns: fratie , utilizator 21:40, 7 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puneți în discuție în cadrul Adunării asociației.puteti sesiza si politia și garda de mediu
Mulțumesc Doamnă Avocat !
Am să fac o sesizare la poliția locală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am vecini care depozitează pe casa scării ghivece ... georgiana30 georgiana30 Bună ziua. Am vecini care depozitează pe casa scării ghivece de flori,biciclete,trotinete,căruț pentru copii..în fata și spatele blocului au pus mese ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am făcut o reclamație către primărie poliția ... emiliapem@yahoo.com emiliapem@yahoo.com Bună ziua ! Am făcut o reclamație către primărie poliția locală să se verifice autorizația de construcție a unui balcon făcut pe toată suprafața ... (vezi toată discuția)
Buna ziua de curand am cumparat un apartament la parterul unui ... Crina P Crina P Buna ziua De curand am cumparat un apartament la parterul unui bloc din 76, iar zilele trecute am fost la administrator sa l intreb unde as putea sa-mi tin si ... (vezi toată discuția)