avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua domnilor Avocații am am avut o condamnare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua domnilor Avocații am am avut o condamnare cu suspendare,alcol ...

Bună ziua domnilor Avocații am am avut o condamnare cu suspendare,alcol la volan, în timpu celo 2 ani sub supraveghere am greșit iar , am băut din nou la volan mau trimis din nou în judecată și de data asta am primit pedeapsa 11 luni cu eczecutare,ce aș putea sa mai fac ,am trecut printr-o perioadă grea a vieți am avut depresii ,locuiesc cu chirie am cinci copii minori în întreținere, regret ce am făcut azi am primit sentința stiu ca am drept în 10 zile la apel precizez că nu am mai avut alte fapte mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2020
Constantinion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In apel, singura dvs sansa este achitarea sau amenda penala. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze care sa va asigure asistenta juridica.
Ce înseamnă Achitarea, Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In apel, singura dvs sansa este achitarea sau amenda penala. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze care sa va asigure asistenta juridica.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe intelesul dvs, sa va gaseasca nevinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Constantinion Constantinion Domnilor avocați am o întrebare .am am fost prin baut la volan acum 9 luni alcolemia a fost de 1.45 prima a doua 1.35 nemai avînd alte fapte .casatorit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal art 87 alin 1 Teodor Popa Teodor Popa Buna ziua am primit o pedeapsa de 11 luni cu suspendare sub supraveghere!Am facut recurs ! Nu am acceptat proba cu alcooltestul si mi s-au recoltat 2 probe de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as dori si eu sa stiu cam la ce sa ma astept de la ... TUDPWO TUDPWO Buna ziua , As dori si eu sa stiu cam la ce sa ma astept de la aceste fapte Intr-o seara prietena mea a baut alcolol si a sarit la mine sa ma bata si i-am ... (vezi toată discuția)