avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am venit de la servici și familia compusă din soție ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am venit de la servici și familia compusă din soție și 3 ...

Am venit de la servici și familia compusă din soție și 3 copii nu am mai găsit-o acasă.
Am sunat la 112 de unde ma îndrumat la postul de poliție local.
Cei de la poliție nu me-au primit nici o plângere sau declarație pe motiv că nu se bagă.
Băiatul cel mare suferă de probleme psihice 21 de ani are iar soția ( ulterior am aflat) mea spus că a închiriat o garsonieră în Iași tocmai pentru a merge cu băiatul la psihiatru ,sau psiholog.
La rugămintea mea de a mă lăsa să-mi văd copii am fost refuzat.
Ce aș putea face în cazul în care nu pot vedea încontinuare copii?
Să depun plângere la poliție? Poliția spune că nu se bagă dar dacă nu sunt înregistrat cu declarație sau plângere nu pot dovedi că e-am căutat.
Cel mai recent răspuns: planoristul , utilizator 12:33, 9 Octombrie 2020
Acuma ca ati aflat unde sunt, nu politia va ajuta.
Cereti in instanta sa va vedeti copiii dupa un program. Cel mare nu are discernamant?
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
Poliția nu are competente în astfel de situații.Sotia probabil vrea sa divorteze,nu ati precizat ce varsta au celalti copii.Daca sunt majori atunci este alegerea lor daca vor sau nu să va vada.Daca sunt minori în instanță o cerere de stabilire a unui drept de vizita temporar pana la finalizarea divorțului.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Cel mare , este la facultate anul 3 dar soția spune că este în depresie...cei mici au 11 ani respectiv 7 ani . Băiat și fată.
Am înțeles că poliția nu are competențe dar nu poate să-mi înregistreze o declarație?
Până ajung în instanță ea poate să-și consolideze diverse probe .
Menționez că nu am fost violent.
Ce probe sa va înregistreze dle?Nu exista asa ceva ,exista proceduri clare după care se judecă procese ,exista o legislație care prevede competenta unor instituții etc.Lasati filmele americane și discutați cu un av pt a înțelege la ce sa va așteptați și ce puteti sa faceti.. Daca soția vrea sa divorteze o sa divorteze,o sa fiti obligat la plata unei pensii de întreținere,domiciliul copiilor o sa fie stabilit probabil la mama,o sa aveti un drept de vizita etc.Nu are nevoie sa isi consolideze nimic e suficienta declaratia unui martor care sa spuna ca existau certuri și divorțul se pronunță.Baiatul cel mare e major,copilul de 11 ani o sa fie audiat de judecător c-am asta e povestea..
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati executare silită minor Anton-Valerian Anton-Valerian Buna ziua! Sunt despărțit de soția mea de 6 luni. Avem 2 copii: băiatul de 5 ani locuiește la mine, iar fetita de 3 ani locuieste la ea. Soția mea ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra minorului galezu_emy galezu_emy am o intrebare la dumneavoastra sint divortata de 4 ani dar stau in spania mam divortat in romania si am un baiat de 7 ani tatal lui ii in urma cu 7 luni de ... (vezi toată discuția)
Problema de natura psihica a unui membru al familiei vorbaretu vorbaretu Salut Am niste cunostinte care au o mare problema. Este vorba de un cuplu casatorit de aprox. 2 ani dupa ce au stat impreuna cam vreo 6. Acum vreo 6 zile ... (vezi toată discuția)