avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am achizitionat o masina second hand de la un dealer, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am achizitionat o masina second hand de la un dealer, insa nu ...

Am achizitionat o masina second hand de la un dealer, insa nu am ajuns, inca, sa o inmatriculez pe numele meu. Doresc sa mi fac o asigurare rca online, insa, daca bifez “in vederea inmatricularii”, mi se cere fisa fiscala pe numele meu, fisa pe care nu o am, inca. Intrebarea este urmatoarea: pot face asigurarea pe inmatricularea fostului proprietar?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:58, 11 Octombrie 2020
fara acordul lui nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina second laurentiuu laurentiuu Am cumparat o masina second, am facut contractul de v-c, am pus fiscalul pe toate contractele, am trcut-o la mine la impozitm si urmeaza sa ma prezint pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna auto/ nu-s proprietarul in carte si talon (posed contract vanzare-cumparare) utilizator55 utilizator55 Buna ziua! In urma cu o saptamana am cumparat o masina second hand (inmatriculata in romania), am facut contractul de vanzare - cumparare, ulterior mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca silviuoltean@yahoo.com silviuoltean@yahoo.com Am cumparat o masina second hand din Romania. Am la dispozitie 90 zile pentru transcrierea dreptului de proprietate. RCA-ul pe numele vechiului proprietar e ... (vezi toată discuția)